municipis

Nou WEB de la recollida porta a porta

L’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta torna a estar d’enhorabona.

Si fa uns mesos vàrem presentar el butlletí informatiu infoPAP, en aquesta ocasió tenim la satisfacció de presentar el nou web de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta, el web www.portaaporta.cat.

Fent una mica de memòria, cap a l’any 2.000, abans de la creació de l’Associació, quan els tres primers municipis catalans pioners en la implantació de la recollida porta a porta (Tiana, Tona i Riudecanyes) varen acordar de treballar plegats, ja van posar en funcionament el web www.ttrportaperporta.org (no operatiu en l’actualitat), per oferir informació a l’entorn del porta a porta.

Així doncs, el web www.portaaporta.cat n’agafa el testimoni i en representa la continuïtat renovada.

Amb amb molta il·lusió i treball hem anat modelant aquest web, que vol ser la gran plataforma de comunicació de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Porta a Porta, oberta a tots els que tinguin interès en el sistema de recollida selectiva porta a porta, als municipis que l’hagin implantat o tinguin previst fer-ho, i per descomptat als nostres propis associats, els quals disposaran en un futur d’un usuari i contrasenya per accedir a les parts restringides.

El web està estructurat en una pàgina d’inici (que conté els accessos principals a la resta d’apartats del web, així com l’accés directe als documents i agenda), l’apartat d’Introducció el PAP, els municipis PAP, els resultats), l’apartat dedicat pròpiament a l’Associació (qui som, qui en forma part, els objectius i serveis oferts, com adherir-se), l’apartat reservat a la Documentació (l’agenda, l’infoPAP, documentació general) i l’apartat per a Contactar.

Amb aquest web donem un pas endavant més i reafirmem el nostre compromís d’esdevenir una referència imprescindible en la correcta gestió dels residus a Catalunya. Que per molts anys!

DES D'AVUI I FINS EL 30 D'AGOST EL NOU WEB ESTÀ EN FASE DE PRESENTACIÓ. SI DETECTEU ALGUN ERROR DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA