municipis

InfoPaP nº1

L'InfoPaP és el Butlletí gratuït i de lliure distribució electrònica de l’Associació.

Aquest butlletí és l’expressió viva de la voluntat i ferm compromís de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta per fer arribar a polítics i tècnics de tots els ens locals, administracions, grups ambientalistes, empreses del sector, i en definitiva a tothom a qui pugui interessar, tot allò referent al món de la recollida porta a porta.

Inicialment s’ha previst una edició trimestral i que els usuaris destinataris de l’infoPAP siguin els propis de Catalunya. L’infoPAP vol obrir la porta a proporcionar informació, cercar solucions als problemes, atendre consultes, reflexionar sobre els residus en general i sobre el porta a porta en particular, desvetllar curiositats...
Esperem la contribució de tots aquells qui desitgin participar de forma activa en l’infoPAP, ja sigui adreçant consultes, informant de novetats o escrivint articles.

En el aquest nº1 podeu trobar: Nous municipis PAP a Catalunya, notícies sobre el Manual “Porta a Porta” presentat a Europa o la presencia del PaP al “XX Encuentro Estatal Amantes de las Basuras 2008”, el cas del municipi de Tiana, i les seccions que seran habituals a partir d’ara.

fletxa Veure document
 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA