municipis

Presentació de l'Estudi sobre l'impacte de les bosses compostables en la recollida de la FORM

Des de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta ens plau comunicar-vos que hem realitzat l’estudi: “Impactes de l’ús de la bossa compostable en la gestió de la FORM”. I convidar-vos a la presentació que tindrà lloc, dins el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el dimecres 24 de novembre a les 17:30h. a la Sala de Graus de l’Escola Superior d’Enginyeria de la UAB a Bellaterra.

Aquest estudi es tracta d’un projecte singular d’interès general subvencionat per l’Agència de Residus de Catalunya, que l’Associació va sol·licitar a través de l’Ajuntament de Malla. En aquest estudi s’ha volgut tractar en profunditat l’impacte beneficiós de l’ús de la bossa compostable en la gestió de la FORM i els avantatges del seu ús junt amb el cubell airejat, tot valorant l’efecte minimitzador dels residus.

L’estudi ha comptat amb una part experimental quantitativa a escala laboratori realitzada per la UAB, i una altra part qualitativa d’estudi de població, en la qual han participat 100 famílies de quatre municipis de Catalunya.

Us adjuntem el programa de la presentació de l’estudi que es realitzarà a la UAB.

Esperem que ho trobeu interessant i us animeu a venir a l’acte del dia 24.

Us preguem que confirmeu assistència a: comissionattecnic@portaaporta.cat , o bé al telèfon: 622.61.31.55.

fletxa Veure document
 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA