municipis

Vídeos sobre el PaP

Dins el marc del projecte "Difusió de l'impacte de la recollida selectiva porta a porta en la prevenció dels residus", subvencionat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta i la Fundació ENT hem elaborat 3 audiovisuals sobre la recollida selectiva porta a porta. L'objectiu és donar a conèixer les principals característiques del sistema, els seus resultats i els motius pels quals aquest model de recollida esdevé una eficaç eina de prevenció dels residus municipals.

Audiovisual 1: La Recollida Selectiva Porta a porta i la Prevenció dels Residus.

Vídeo principal d'uns 13 minuts de durada sobre la recollida selectiva porta a porta, en el que es destaquen les principals característiques del sistema, els seus resultats i els motius pels quals aquest model de recollida esdevé una eficaç eina de prevenció dels residus municipals.


Veure l'audiovisual (13 min.)
(versió català)
 
Veure l'audiovisual (14 min.)
(versión castellano)

Audiovisual 2: La Recollida Selectiva Porta a Porta

Vídeo d'uns 9 minuts de durada sobre la recollida selectiva porta a porta en el que es destaquen les principals característiques del sistema i els seus resultats.


Veure l'audiovisual (9 min.)

Audiovisual 3: La Recollida Selectiva Porta a Porta

Vídeo resum d'uns 4 minuts de durada sobre la recollida selectiva porta a porta, en el que de manera breu es donen a conèixer les principals característiques dels sistema i els seus resultats.


Veure l'audiovisual (4 min.)
(versió català)
 
Veure l'audiovisual (4 min.)
(versión castellano)

 

 

Audiovisual 4: Compostatge a Bolivia: Tiquipaya y Vinto, dues experiències d' èxit

Vídeo d’uns 26 minuts de durada sobre les experiències en compostatge als municipis de Tiquipaya i Vinto a Bolívia.


Veure l'audiovisual (26 min.)

 

     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA