municipis

Intercanvi d'experičncies en gestió de residus a Bolívia dins del projecte d'assistčncia tčcnica als municipis de Tiquipaya i Vinto

L’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta junt amb la Mancomunitat la Plana, l’Agčncia de Residus de Catalunya i la consultoria Spora, han viatjat la primera setmana de febrer a Bolívia dins el projecte “Assistčncia tčcnica per consolidar les experičncies de gestió de residus als municipis de Tiquipaya i Vinto i convertir-les en referents a Bolívia”. Projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona dins l’ordre de subvencions de projectes de cooperació al desenvolupament 2014.

Durant aquests dies s’estan coneixent les experičncies d’aquests dos municipis en matčria de residus, s’han visitat les seves plantes de compostatge, s’ha fet un seguiment de les rutes dels camions de recollida per fer una valoració i s’estan realitzant sessions de treball per concretar aspectes del Pla d’implentació i de comunicació que s’estŕ duent a terme per tal d’implantar la recollida selectiva dels residus a nivell de la població.

El 5 de febrer els socis del projecte participen en un seminari a Cochabamba amb l’intercanvi d’experičncies de gestió de residus amb especial čmfasi en la recollida selectiva i el compostatge. Aquest seminari estarŕ obert als tčcnics d’altres municipis de la regió de Cochabamba per tal de difondre l’experičncia que s’estŕ duent a terme en els municipis de Tiquipaya i Vinto.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA